Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Zmarta

Zmarta är en av 165 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Zmarta kan erbjuda bra blancolån till dig. Du kan ta lån hos Zmarta med ett maximalt belopp av 600000 SEK. En långivare som erbjuder blancolån med en effektiv ränta från 2.99% är Zmarta. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Zmarta använder sig av.

Ta ett Privatlån via Zmarta

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Zmarta.

Lånebolag:Zmarta
Lånebolagets logga:
Lånesummor:5 000 - 600 000 kr
Låneperiod:12 - 240 mån
Tid innan pengar:168 h
Effektivränta:2.99 - 33.83 %
Inkomstkrav:100 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.zmarta.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Zmarta så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Zmarta-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter