ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTa ett Privatlån hos låneföretaget Zensum
Finanslån - Massor med finanslånA--0A-EX - EX - M2-0

Privatlån hos Zensum

Zensum är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Om du ska ta ett blancolån bör du definitivt undersöka erbjudanden från Zensum. Hos Zensum kan du ta blancolån på mellan 20000-600000 SEK. Ett blancolån med en ränta på 3.45% går att hitta hos Zensum. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Zensum använder sig av.

Ta ett Privatlån via Zensum

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Zensum.

Lånebolag:Zensum
Lånebolagets logga:
Lånesummor:20 000 - 600 000 kr
Låneperiod:12 - 180 mån
Tid innan pengar: h
Effektivränta:3.45 - 33.23 %
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:UC
Webbsida:zensum.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Zensum så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Zensum-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.

H-EX - EX - M2-1 I-EX - EX - M2-2
I-EX - EX - M2-3


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter