Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Untie

Untie är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du som ska ta ett blancolån bör definitivt överväga Untie som långivare. Största blancolån du kan få hos Untie är på 250000 SEK och de minsta är på 30000 SEK. Ett blancolån med en ränta på 8.3% går att hitta hos Untie. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Untie använder sig av.

Ta ett Privatlån via Untie

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Untie.

Lånebolag:Untie
Lånebolagets logga:
Lånesummor:30 000 - 250 000 kr
Låneperiod:1 - 60 mån
Tid innan pengar:12 h
Effektivränta:8.3 - 29.8 %
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:Bisnode
Webbsida:www.untie.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Untie så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Untie-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter