Finanslån - Massor med finanslånA--0A-EG - EX - M2-0

Privatlån hos Svea Ekonomi

Svea Ekonomi är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Svea Ekonomi har affärsidén att erbjuda konkurrenskraftiga blancolån. Det högsta beloppet du kan ta på ett blancolån hos Svea Ekonomi är på 400000 spänn. Hos Svea Ekonomi går det att ta ett blancolån med en ränta ned till 6.9%. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Svea Ekonomi använder sig av.

Ta ett Privatlån via Svea Ekonomi

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Svea Ekonomi.

Lånebolag:Svea Ekonomi
Lånebolagets logga:
Lånesummor:2 000 - 400 000 kr
Låneperiod:24 - 180 mån
Tid innan pengar: h
Effektivränta:6.9 - 25.95 %
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.svea.com/se/sv/privat/

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Svea Ekonomi så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Svea Ekonomi-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.

H-EG - EX - M2-1 I-EG - EX - M2-2
I-EG - EX - M2-3


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter