ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTa ett Privatlån hos låneföretaget SevenDay
Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos SevenDay

SevenDay är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du kan ansöka om blancolån hos SevenDay. Det går att låna mellan 10000 och 500000 kr hos SevenDay. Hos SevenDay går det att ta ett blancolån med en ränta ned till 5.14%. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som SevenDay använder sig av.

Ta ett Privatlån via SevenDay

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos SevenDay.

Lånebolag:SevenDay
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 500 000 kr
Låneperiod:12 - 144 mån
Tid innan pengar:12 h
Effektivränta:5.14 - 11.26 %
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.sevenday.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos SevenDay så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga SevenDay-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter