Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Santander

Santander är en av 165 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Om du ska ta ett blancolån bör du definitivt undersöka erbjudanden från Santander. Ett blancolån mellan 10000 och 350000 kr finns hos Santander. Santander erbjuder räntor på mellan 3.95 - 12.95 % när du tar ett blancolån. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Santander använder sig av.

Ta ett Privatlån via Santander

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Santander.

Lånebolag:Santander
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 350 000 kr
Låneperiod:24 - 144 mån
Tid innan pengar:12 h
Effektivränta:3.95 - 12.95 %
Inkomstkrav:150 000 kr/år
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.santanderconsumer.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Santander så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Santander-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter