ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTa ett Lån hos låneföretaget Qred
Finanslån - Massor med finanslån

Lån hos Qred

Qred är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Qred erbjuder lån till privatpersoner. Det största lån du kan ta hos Qred är på 500000 kr. Hos Qred går det att ta ett lån med en ränta ned till 25%. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Qred använder sig av.

Ta ett Lån via Qred

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Qred.

Lånebolag:Qred
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 500 000 kr
Låneperiod:6 - 12 mån
Tid innan pengar:6 h
Effektivränta:25 - 27 %
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:CreditSafe
Webbsida:qred.com/se/

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Qred så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Qred-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter