Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Primal Capital

Primal Capital är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Hos Primal Capital kan du lätt ta ett blancolån. Ett blancolån från 5000 Skr går att ta hos Primal Capital. Lån och blancolån med 30.6% och uppåt finns hos Primal Capital. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Primal Capital använder sig av.

Ta ett Privatlån via Primal Capital

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Primal Capital.

Lånebolag:Primal Capital
Lånebolagets logga:
Lånesummor:5 000 - 35 000 kr
Låneperiod:6 - 60 mån
Tid innan pengar:72 h
Effektivränta:30.6 - 30.6 %
Inkomstkrav:100 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditprövning via:Bisnode
Webbsida:primalcapital.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Primal Capital så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Primal Capital-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter