Finanslån - Massor med finanslån

Lån hos OPR Företagslån

OPR Företagslån är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du som ska ta ett lån bör definitivt överväga OPR Företagslån som långivare. Största lån du kan få hos OPR Företagslån är på 500000 SEK och de minsta är på 30000 SEK. OPR Företagslån erbjuder räntor på mellan 4.1 - 12.25 % när du tar ett lån. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som OPR Företagslån använder sig av.

Ta ett Lån via OPR Företagslån

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos OPR Företagslån.

Lånebolag:OPR Företagslån
Lånebolagets logga:
Lånesummor:30 000 - 500 000 kr
Låneperiod:1 - 18 mån
Tid innan pengar:6 h
Effektivränta:4.1 - 12.25 %
Inkomstkrav:Nej
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:CreditSafe
Webbsida:www.opr-foretagslan.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos OPR Företagslån så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga OPR Företagslån-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter