Finanslån - Massor med finanslånA--0A-EG - EX - M2-0

Lån hos Mynt

Mynt är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du som ska ta ett lån bör definitivt överväga Mynt som långivare. Ett lån mellan 10000 och 1000000 kr finns hos Mynt. Mynt erbjuder räntor på mellan 8 - 50 % när du tar ett lån. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Mynt använder sig av.

Ta ett Lån via Mynt

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Mynt.

Lånebolag:Mynt
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 1 000 000 kr
Låneperiod:1 - 18 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:8 - 50 %
Inkomstkrav:500 000 kr/år
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:Bisnode / Creditsafe
Webbsida:mynt.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Mynt så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Mynt-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.

H-EG - EX - M2-1 I-EG - EX - M2-2
I-EG - EX - M2-3


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter