Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Marginalen Bank

Marginalen Bank är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

När du ansöker om blancolån hos Marginalen Bank får du snabba besked. De blancolån du kan ta hos Marginalen Bank är på mellan 25000 och 350000 kr. En långivare som erbjuder blancolån med en effektiv ränta från 4.95% är Marginalen Bank. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Marginalen Bank använder sig av.

Ta ett Privatlån via Marginalen Bank

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Marginalen Bank.

Lånebolag:Marginalen Bank
Lånebolagets logga:
Lånesummor:25 000 - 350 000 kr
Låneperiod:24 - 144 mån
Tid innan pengar:168 h
Effektivränta:4.95 - 14.95 %
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Gratislån upp till:- kr
Webbsida:www.marginalen.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Marginalen Bank så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Marginalen Bank-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter