Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Marginalen Bank

Marginalen Bank är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Marginalen Bank erbjuder blancolån till privatpersoner. Hos Marginalen Bank kan du ta blancolån på mellan 25000-350000 SEK. Lån och blancolån med 4.95% och uppåt finns hos Marginalen Bank. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Marginalen Bank använder sig av.

Ta ett Privatlån via Marginalen Bank

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Marginalen Bank.

Lånebolag:Marginalen Bank
Lånebolagets logga:
Lånesummor:25 000 - 350 000 kr
Låneperiod:24 - 144 mån
Tid innan pengar:168 h
Effektivränta:4.95 - 14.95 %
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Gratislån upp till:- kr
Webbsida:www.marginalen.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Marginalen Bank så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Marginalen Bank-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter