Finanslån - Massor med finanslån

Lån hos Likvid företagslån

Likvid företagslån är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Likvid företagslån erbjuder kanske marknadens bästa lån. Det finns möjlighet att hos Likvid företagslån ta lån på så mycket som 2000000 kr. En långivare som erbjuder lån med en effektiv ränta från 41.1% är Likvid företagslån. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Likvid företagslån använder sig av.

Ta ett Lån via Likvid företagslån

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Likvid företagslån.

Lånebolag:Likvid företagslån
Lånebolagets logga:
Lånesummor:30 000 - 2 000 000 kr
Låneperiod:3 - 18 mån
Tid innan pengar:4 h
Effektivränta:41.1 - 41.1 %
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:Creditsafe
Webbsida:www.likvid.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Likvid företagslån så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Likvid företagslån-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter