Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Lendo

Lendo är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Lendo erbjuder kanske marknadens bästa blancolån. Största blancolån du kan få hos Lendo är på 500000 spänn. Lendo erbjuder räntor på mellan 4.95 - 17.55 % när du tar ett blancolån. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Lendo använder sig av.

Ta ett Privatlån via Lendo

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Lendo.

Lånebolag:Lendo
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 500 000 kr
Låneperiod:12 - 180 mån
Tid innan pengar:48 h
Effektivränta:4.95 - 17.55 %
Inkomstkrav:60 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.lendo.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Lendo så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Lendo-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter