Finanslån - Massor med finanslånA--0A-EG - EX - M2-0

Privatlån hos Lendo

Lendo är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

När du ska ta ett blancolån för du undersöka villkoren hos Lendo. Det lägsta blancolån som du kan ta hos Lendo är på 10000 kr. Hos Lendo går det att ta ett blancolån med en ränta ned till 5.56%. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Lendo använder sig av.

Ta ett Privatlån via Lendo

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Lendo.

Lånebolag:Lendo
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 600 000 kr
Låneperiod:12 - 180 mån
Tid innan pengar:48 h
Effektivränta:5.56 - 10.36 %
Inkomstkrav:60 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.lendo.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Lendo så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Lendo-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.

H-EG - EX - M2-1 I-EG - EX - M2-2
I-EG - EX - M2-3


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter