Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Lendify

Lendify är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Lendify erbjuder blancolån för alla som behöver låna. Du kan få låna till 500000 SEK hos Lendify. Lån och blancolån med 2.95% och uppåt finns hos Lendify. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Lendify använder sig av.

Ta ett Privatlån via Lendify

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Lendify.

Lånebolag:Lendify
Lånebolagets logga:
Lånesummor:20 000 - 500 000 kr
Låneperiod:12 - 180 mån
Tid innan pengar:24 h
Utbetalande bank:Handelsbanken. Nordea. SEB. Swedbank
Effektivränta:2.95 - 17 %
Inkomstkrav:180 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Webbsida:lendify.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Lendify så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Lendify-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter