Finanslån - Massor med finanslån

Lån hos Kreditbörsen

Kreditbörsen är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du som ska ta ett lån bör definitivt överväga Kreditbörsen som långivare. Det högsta beloppet du kan ta på ett lån hos Kreditbörsen är på 80000 spänn. Ett lån med en ränta på 8.48% går att hitta hos Kreditbörsen. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Kreditbörsen använder sig av.

Ta ett Lån via Kreditbörsen

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Kreditbörsen.

Lånebolag:Kreditbörsen
Lånebolagets logga:
Lånesummor:30 000 - 80 000 kr
Låneperiod:1 - 36 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:8.48 - 16.15 %
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:Bisnode
Webbsida:www.kreditborsen.com

Den effektiva ränta förändras ofta hos Kreditbörsen så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Kreditbörsen-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter