Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Kreditbörsen

Kreditbörsen är en av 126 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du som ska ta ett blancolån bör definitivt överväga Kreditbörsen som långivare. Det går att låna så mycket som 80000 kr hos Kreditbörsen. Hos Kreditbörsen går det att ta ett blancolån med en ränta ned till 8.48%. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Kreditbörsen använder sig av.

Ta ett Privatlån via Kreditbörsen

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Kreditbörsen.

Lånebolag:Kreditbörsen
Lånebolagets logga:
Lånesummor:30 000 - 80 000 kr
Låneperiod:1 - 36 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:8.48 - 16.15 %
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:Bisnode
Webbsida:www.kreditborsen.com

Den effektiva ränta förändras ofta hos Kreditbörsen så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Kreditbörsen-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.



Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter