ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTa ett Lån hos låneföretaget Krea
Finanslån - Massor med finanslånA--0A-EX - EX - M2-0

Lån hos Krea

Krea är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Krea erbjuder lån för alla som behöver låna. Du kan få låna från 10000 SEK hos Krea. Lån och lån med 2.98% och uppåt finns hos Krea. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Krea använder sig av.

Ta ett Lån via Krea

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Krea.

Lånebolag:Krea
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 5 000 000 kr
Låneperiod:1 - 60 mån
Tid innan pengar:48 h
Effektivränta:2.98 - 26.97 %
Inkomstkrav:600 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Webbsida:krea.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Krea så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Krea-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.

H-EX - EX - M2-1 I-EX - EX - M2-2
I-EX - EX - M2-3


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter