Finanslån - Massor med finanslån

Lån hos Kompar

Kompar är en av 165 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du kan ta lån hos Kompar då du ska låna. Kompar har flera lånebelopp mellan 25000 och 5000000 kr. Hos Kompar går det att ta ett lån med en ränta ned till 3.2%. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Kompar använder sig av.

Ta ett Lån via Kompar

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Kompar.

Lånebolag:Kompar
Lånebolagets logga:
Lånesummor:25 000 - 5 000 000 kr
Låneperiod:3 - 36 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:3.2 - 27.89 %
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.kompar.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Kompar så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Kompar-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter