Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos ICA Banken

ICA Banken är en av 123 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Du som ska ta ett blancolån bör definitivt överväga ICA Banken som långivare. Hos ICA Banken kan du ta blancolån på mellan 20000-350000 SEK. En långivare som erbjuder blancolån med en effektiv ränta från 3.76% är ICA Banken. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som ICA Banken använder sig av.

Ta ett Privatlån via ICA Banken

Ifall ni tänkt att låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos ICA Banken.

Lånebolag:ICA Banken
Lånebolagets logga:
Lånesummor:20 000 - 350 000 kr
Låneperiod:36 - 60 mån
Tid innan pengar:168 h
Effektivränta:3.76 - 11.52 %
Inkomstkrav:100 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Gratislån upp till:- kr
Webbsida:www.icabanken.se/lan-krediter/lan

Den effektiva ränta förändras ofta hos ICA Banken så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga ICA Banken-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter