Finanslån - Massor med finanslån

Lån hos Fedelta Företagslån

Fedelta Företagslån är en av 165 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Fedelta Företagslån erbjuder lån till privatpersoner. De belopp du kan ta lån på hos Fedelta Företagslån är mellan 25000 och 1000000 SEK. En långivare som erbjuder lån med en effektiv ränta från 10% är Fedelta Företagslån. För de som inte vill att lånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Fedelta Företagslån använder sig av.

Ta ett Lån via Fedelta Företagslån

Ifall ni tänkt låna pengar via ett lån hos Lån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Fedelta Företagslån.

Lånebolag:Fedelta Företagslån
Lånebolagets logga:
Lånesummor:25 000 - 1 000 000 kr
Låneperiod:6 - 36 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:10 - 20 %
Betalningsanmärkning:
Kreditprövning via:UC
Webbsida:fedelta.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Fedelta Företagslån så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Fedelta Företagslån-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter