ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTa ett Privatlån hos låneföretaget Direkto
Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Direkto

Direkto är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Hos Direkto kan du lätt ta ett blancolån. Det högsta beloppet du kan ta på ett blancolån hos Direkto är på 500000 spänn. Direkto erbjuder blancolån med räntor från 3.57% upp till 33.23%. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Direkto använder sig av.

Ta ett Privatlån via Direkto

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Direkto.

Lånebolag:Direkto
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 500 000 kr
Låneperiod:12 - 180 mån
Tid innan pengar:48 h
Effektivränta:3.57 - 33.23 %
Inkomstkrav:100 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.direkto.se

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Direkto så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Direkto-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter