ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTa ett Privatlån hos låneföretaget Compricer
Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Compricer

Compricer är en av 167 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån under förutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Compricer erbjuder blancolån till privatpersoner. De blancolån du kan ta hos Compricer är på mellan 10000 och 600000 kr. Compricer erbjuder blancolån med räntor från 3.85% upp till 39.75%. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Compricer använder sig av.

Ta ett Privatlån via Compricer

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Compricer.

Lånebolag:Compricer
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 600 000 kr
Låneperiod:24 - 144 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:3.85 - 39.75 %
Inkomstkrav:100 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.compricer.se/privatlan

Den effektiva ränta sätt individuellt och förändras ofta hos Compricer så därför ska ni alltid kontrollera räntan noga Compricer-webbsida för att veta vilken ränta som ert företag tecknar er för. Ifall ni upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är ni välkomna att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter