Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Brocc

Brocc är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Hos Brocc kan du ta flexibla blancolån. Du kan få låna till 350000 SEK hos Brocc. Lån och blancolån med 5.24% och uppåt finns hos Brocc. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Brocc använder sig av.

Ta ett Privatlån via Brocc

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Brocc.

Lånebolag:Brocc
Lånebolagets logga:
Lånesummor:10 000 - 350 000 kr
Låneperiod:6 - 120 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:5.24 - 24.99 %
Inkomstkrav:150 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.brocc.se

Den effektiva ränta förändras ofta hos Brocc så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Brocc-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter