Finanslån - Massor med finanslån

Privatlån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian är en av 147 låneföretag som tillhandahåller finanslån av typen privatlån underförutsättning att ni uppfyller alla lånevillkor.

Bank Norwegian erbjuder blancolån till privatpersoner. Det finns möjlighet att hos Bank Norwegian ta blancolån från 5000 kronor. Bank Norwegian erbjuder räntor på mellan 7.2 - 29.27 % när du tar ett blancolån. För de som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen är det viktigt att kontrollera vilken kreditupplysningsbolag som Bank Norwegian använder sig av.

Ta ett Privatlån via Bank Norwegian

Ifall ni tänkt låna pengar via ett privatlån hos Privatlån är det följande lånevillkor som erbjuds. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Bank Norwegian.

Lånebolag:Bank Norwegian
Lånebolagets logga:
Lånesummor:5 000 - 600 000 kr
Låneperiod:12 - 180 mån
Tid innan pengar:12 h
Effektivränta:7.2 - 29.27 %
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via:UC
Webbsida:www.banknorwegian.se/Lana-Pengar

Den effektiva ränta förändras ofta hos Bank Norwegian så därför ska du som alltid kontrollera räntan noga Bank Norwegian-webbsida för att veta vilken ränta som du tecknar dig för. Ifall du upptäcker att effektivräntan har förändrats nyligen är du välkommen att informera om det.


Hitta intressanta Finanslån

Nedan kan ni hitta med fakta och få tips på riktigt bra företagslån, blancolån och andra finanslån men även vad ni ska tänka på när ni tänkt teckna ett lån.


Meny - Finanslån
Till förstasidan på www.finanslån.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FöretagslånPrivatlånSMS-lånNyheter